selector

HomeBot1

Welkom op Hacom Trading
Hacom Trading BV is een dochteronderneming van de Zuid-Koreaanse multinational Puyoung Industry Co. Ltd, producent van PE dekkleden en PE steigernetten met fabrieken in Zuid-Korea, China en Vietnam en verkoopkantoren in Frankrijk, Zweden, Israël, Canada en de Verenigde Staten. De activiteiten van Hacom Trading bestaan uit het produceren en verhandelen van een assortiment beschermende & afschermende kunststof producten voor de segmenten bouwgroothandel, doe-het-zelf bouwmarkten, ijzerwaren vakhandel, steigerbouw,  land- en tuinbouw en zeilmakerij.
Het is onze functie in deze markten specialist te zijn met kennis, kwaliteit en voorraad, alsmede een snelle levering door geheel Europa. Ons diepe assortiment wordt onder het eigen COVER merk geleverd. Naast ons professionele huismerk bieden wij u de mogelijkheid onze producten te bestellen met uw eigen merk. Ook het door ons op voorraad houden van uw private label behoort tot de mogelijkheden. Wij zijn hierdoor in staat om op basis van Just In Time (JIT) te leveren. Vraag naar de mogelijkheden bij ons verkoop team.

Core values

We do all this with passion, in cooperation with our stakeholders, using our existing strengths and always in search of continuous improvement.

Read more