Over hacom trading b.v

Hacom Trading BV is ontstaan uit De Rotterdamsche Victualiënhandel, opgericht op 22 juni 1911. Deze firma werd opgericht ter bevoorrading van schepen voor de Nederlandse Transport Maatschappij, welke rederij 160 sleepschepen en 12 sleepboten bezat.

In 1921 ontstond de naam Handelscompagnie na het samengaan met de firma B.F. Krantz & Co. De handelsactiviteit breidde zich uit naar alles waar vraag naar was:  motoren, touw, levensmiddelen, dekzeilen en tennisballen. In 1986 werd binnen de Handelscompagnie de business unit ‘Trading’ opgericht. Deze afdeling hield zich bezig met feeder en verkoop van o.a. dekkleden en spanbanden naar de vakhandel. Niet naar de eindgebruiker.

Medio 1996 werd deze afdeling verzelfstandigd en verkocht aan de Duitse investeringsmaatschappij KMH Gruppe en kreeg de naam HaCom Trading BV. Toen nog met de hoofdletter ‘C’ in de naam. In 2002 werd HaCom Trading overgenomen door  Rehamij Nederland BV.

Sinds september 2010 is Hacom Trading BV een dochteronderneming van de Zuid-Koreaanse multinational Puyoung Industry Co. Ltd, producent van PE dekkleden en PE steigernetten met fabrieken in Zuid-Korea, China en Vietnam en verkoopkantoren in Frankrijk, Zweden, Israël, Canada en de Verenigde Staten. De activiteiten van Hacom Trading bestaan uit het produceren en verhandelen van een assortiment beschermende & afschermende kunststof producten voor de segmenten bouwgroothandel, doe-het-zelf bouwmarkten, ijzerwaren vakhandel, steigerbouw,  land- en tuinbouw en zeilmakerij. Het is onze functie  in deze markten specialist te zijn met kennis, kwaliteit en voorraad, alsmede een snelle levering door geheel Europa. Ons diepe assortiment wordt onder het eigen COVER merk geleverd. Naast ons professionele huismerk bieden wij u de mogelijkheid onze producten te bestellen met uw eigen merk. Ook het door ons op voorraad houden van uw private label behoort tot de mogelijkheden. Wij zijn hierdoor in staat om op basis van Just In Time (JIT) te leveren.  Vraag naar de mogelijkheden bij ons verkoopteam.